Klik op het logo om naar de betreffende website te gaan.

Volksuniversiteit Het Groene Hart Voor Volksuniversiteit Het Groene Hart verzorg ik regelmatig kookworkshops, zoals ‘Koken zonder pakje en zakje’ en ‘Koken met de seizoenen’. Met elkaar koken en tot slot genieten van het resultaat, onder het genot van een drankje. Een mooie formule!
Kever Cabrio Rally Groene Hart Voor de Kever Cabrio Rally Groene Hart verzorg ik een kookworkshop. Deelnemers volgen een prachtige route door het Groene Hart en verzamelen onderweg streekproducten, waarmee ze onder mijn leiding op een boerderij in Nieuwkoop een heerlijke maaltijd bereiden.
Boerensport Verhaar Op de boerderij van Willy Verhaar in Nieuwkoop is een sfeervolle kooklocatie beschikbaar. Hier maak ik dankbaar gebruik van voor mijn diverse kookworkshops. Een combinatie met andere activiteiten op de boerderij is mogelijk.
Welzijn onze Zorg Samen met Marlies Schlingmann van Welzijn onze Zorg geef ik de kookworkshop ‘Pannen voor Mannen’ voor 65-plussers, die het leerzaam en leuk vinden om te koken. Geen culinaire hoogstandjes maar gewoon lekkere, gezonde maaltijden bereiden.
 
Follow me on Twitter